قطعاً تا به حال شما در حین کار با ویندوز و انجام کارهای مختلف روی سیستم ، با اخطار windows not responding مواجه شده اید. اگر در حین کار نیاز به ذخیره سازی مورد خاصی روی سیستم خود نداشته باشید ، اولین راه حلی که به ذهنتان خواهد رسید این است که سیستم خود را ری استارت نمایید، اما مواقع بسیاری هم هست که شاید ساعت ها روی یک پروژه در یک نرم افزار وقت گذاشته اید و حتماً زمانیکه با این اخطار مواجه می شوید، ریست کردن سیستم برایتان مقدور نیست.
روش های حل مشکل اخطار windows not responding
اکنون در این مقاله چند روش را جهت رفع این اخطار بررسی خواهیم نمود:
فایل های موقتی می توانند به مرور سنگین شوند و در عملکرد سیستم شما مشکل ایجاد کنند.برای حذف این فایل ها طبق مراحل ذیل عمل نمایید:
-پنجره Run را باز نمایید.
-در این پنجره عبارت temp را تایپ نمایید و ok را بزنید.
-در صفحه باز شده تمامی فایل ها را انتخاب و حذف نمایید.
2-به روز رسانی سیستم عامل:
همیشه سعی کنید سیستم خود را به روز نگه دارید، زیرا کمپانی های ارائه دهنده سیستم عامل ها به مرور زمان باگ های سیستم خود را شناسایی می کنند و با ارائه آپدیت کمک شایانی به کاربران خود در رفع و بهبود عملکرد خواهند نمود.برای update سیستم خود کلیدهای ترکیبی win+I را بزنید و در صفحه باز شده بر روی update & security کلیک نمایید. همه موارد یا بستههای مورد نیاز برای حل مشکلات سیستم عامل در این قسمت را می توانید مشاهده و دانلود نمایید.
مجدداً کلیدهای ترکیبی win+I را بزنید و در صفحه setting در کادر جستجو System Maintenance را سرچ نمایید.
در صفحه باز شده قسمت Perform recommended maintenance tasks automatically را باز کنید و با زدن دکمه next مراحل را تا انتها پیش روید. و در نهایت سیستم خود را مجدداً راه اندازی نمایید.
سعی کنید بعضی اوقات سیستم خود را از طریق آنتی ویروس های قدرتمندی مانند کسپر، نورتون و ... ویروس یابی کنید. در برخی موارد با ویروس یابی و حذف آنها معمولاً مشکل عمده ای از کاربران رفع شده است.
با توجه به اینکه windows defenfer هم به صورت پیش فرض فعال است و برخی موارد را بررسی می کند اما در کنار آن نصب آنتی ویروس، کمک شایانی در این مورد خواهد کرد.
ابتدا Run را باز کنید و در باکس مربوطه عبارت mdsched.exe را جستجو فرمایید و ok را بزنید.
در پنجره ای که باز می شود این امکان را دارید که با زدن گزینه Restart now and check for problem همان لحظه سیستم ری استارت شود و با باز شدن پنجره ای آبی رنگ اخطارها بررسی شوند، و یا با زدن گزینه check for problems the next time I start my computer دفعه بعد که میخواهید سیستم را روشن نمایید این بررسی انجام شود.